GYIK

Visszatérítési és cserepolitikák

Ha sérült vagy hibás terméket kap, örömmel kicseréljük a terméket további költségek nélkül. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot 14 napon belül az Ön kézhezvétele után.

Csak akkor tudunk cserét ajánlani, ha az alábbi feltételeknek megfelel:

A tételek hibásak – megérkezéskor sérültek/töröttek vagy szennyezettek.
A szállítás során elveszett csomagok.

Megjegyzés: A Pasitact nem vállal felelősséget a csomagok elvesztéséért vagy hibás továbbításáért. Kérjük, győződjön meg arról, hogy az Ön által megadott összes információ helyes a megrendelés elküldése előtt, hogy elkerülje a postai veszteséget vagy más hibás eseményeket.

Lemondások

A vásárlástól számított 24 órán belül kérheti az elállást. Ellenkező esetben részleges visszatérítést kap, mivel már megkezdtük a szállítási folyamatot. Kérjük, figyelmesen olvassa el leírásainkat és feldolgozási időinket.

Szállít nemzetközileg?

Világszerte szállítunk.

Hogyan követhetem nyomon a csomagomat?

Megrendelése állapotát bármikor ellenőrizheti az alábbi linken: Megrendelés állapota. Ügyfélszolgálatunkhoz is fordulhat a címen

service@networksbuy.com , hogy bármikor kérdéseket tegyen fel.

Mennyi idő alatt érkezik meg a rendelés?

A kiszállítást követően rendelése 10-20 munkanapon belül megérkezik az Egyesült Államokba, Kanadába, Ausztráliába, az Egyesült Királyságba és más országokba akár 28 munkanapot is igénybe vehet, attól függően, hogy a vámkezelés milyen gyorsan zajlik, és attól függően, hogy több raktárral rendelkezik a tengerentúlon. A megrendelés kiszállítását követően e-mailben visszaigazolást kap. Nyugodtan írjon nekünk e-mailt, hogy ellenőrizzük rendelése állapotát. Szívesen segítünk.