SZÁLLÍTÁSI SZABÁLYZAT

1. MIKOR SZÁLLÍTJA KI A RENDELÉSEM?

Bevételi idő = Feldolgozási idő + Szállítási idő

Feldolgozás: Általában 2-5 munkanap.

*A COVID-19 miatt a szállítási idő plusz 5-7 napot vehet igénybe.

Rendelésének kiszállítása előtt elő kell készítenünk termékeit, szigorú minőség-ellenőrzési teszteket kell végeznünk, és gondosan be kell csomagolnunk a tételeket. Az áruk szállításra való előkészítéséhez szükséges idő elkülönül a szállítási időtől. Remélem megértetted.

A kiszállítást követően rendelése 10-20 munkanapon belül megérkezik az Egyesült Államokba, Kanadába, Ausztráliába, az Egyesült Királyságba és más országokba akár 28 munkanapot is igénybe vehet, attól függően, hogy a vámkezelés milyen gyorsan zajlik, és attól függően, hogy több raktárral rendelkezik a tengerentúlon.

2. KELL-E FIZETNEM NEMZETKÖZI ADÓT ÉS VÁMOKAT?

Mindig nincs plusz vám. De a címzett teljes mértékben felelős a díjakért, ha vannak. Megrendelésére behozatali vámok és adók vonatkozhatnak, amelyeket akkor kell kivetni, amikor a szállítmány megérkezik az Ön országába. Ez csak egy általános iránymutatás, és a konkrét összegekkel és százalékokkal kapcsolatban forduljon a vámhivatalhoz.


Nem tudjuk ellenőrizni és nem vállalunk felelősséget a csomagjára alkalmazott vámok/adókért. Ön felel a vámkezelésért felmerülő további költségek megfizetéséért. A vámpolitikák országonként nagyon eltérőek; további információért forduljon a helyi vámhivatalhoz. Vegye figyelembe, hogy ritka esetekben az egyéni ügynökök késleltethetik egyes csomagok kézbesítését.

3. PO BOX(APO/FPO/DPO)CÍMRE SZÁLLÍTJA?

Támogatjuk ezt a fajta szolgáltatást.

Ezért kérjük, adja meg számunkra a legfrissebb, legpontosabb és legrészletesebb szállítási információkat telefonszámával együtt a szállításhoz. Együttműködését nagyra értékeljük. Minden csomag átvételre kerül, ha nem lehet aláírni vagy kézbesíteni. Ha a terméket azért küldik vissza, mert hibás cím miatt nem volt kézbesíthető, a vevőt kell viselni a szállítási és visszaküldési költségekért.

Szállítási módok

Fő szállítási módok

Az alábbi szállítási futárt támogatjuk. Megszervezzük a legjobb futárt az Ön által választott szállítási mód és szállítási cím alapján.

4. KÖVETÉS

Csomagjának nyomon követése online nyomon követhető. A rendelés kiszállítását követően egy visszaigazoló e-mailt küldünk Önnek az online nyomkövetési számmal és linkkel. A nyomkövetési szám az e-mail kézhezvételétől számított 48 órán belül érvényes lesz a csekkhez. Az ünnepi szezonban a normál kiszállítással érkező rendelések nem lesznek nyomon követhetők, amikor a csomagok megérkeznek az Egyesült Államokba. Ennek az az oka, hogy az USPS webhely többé nem frissíti a szállítási csomagra vonatkozó információkat.

Ha kérdése van rendelése kiszállításával kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal a service@ networksbuy .com címen .

5. HIBÁS VAGY HIBÁS TÉTEL, AMIT ÁTVÉTEL.

Ha úgy látja, hogy egy termék hibás vagy hibásan érkezett, kérjük, azonnal értesítsen minket csapatunkon keresztül. Kérjük, adjon meg minél több részletet, beleértve a fényképeket is a rendeléssel és az árucikkekkel kapcsolatos problémával kapcsolatban, és mi megtaláljuk a megfelelő módot ennek megoldására.

6. A RENDELÉSEMBŐL HIÁNYZIK BÁRMILYEN TÉTEL.

Mivel a tételek eltérő érkeznek, előfordul, hogy nem egyszerre küldjük el az összes megrendelt terméket, így egyes tételei külön-külön érkezik meg. Van egy e-mail, amely jelzi, ha a tételeket külön küldik. Tehát először ellenőrizze e-mail fiókját, és ha kétségei vannak, nyugodtan forduljon hozzánk.

7. AZ EXPRESS SZÁLLÍTÁST VÁLASZTHAT, HA SÜRGŐS

Örömmel biztosítjuk ügyfeleinknek expressz szállítási szolgáltatást. Ennek a lehetőségnek a kiválasztása előtt azonban további költségeket kell figyelembe venni. Bármilyen vám- vagy behozatali vámot akkor kell felszámítani, amikor a csomag megérkezik a célországba. Ezeket a díjakat a csomag címzettjének kell megfizetnie. Sajnos nincs befolyásunk ezekre a díjakra, és nem tudjuk megmondani, mennyibe kerülnének, mivel a vámpolitikák és a behozatali vámok országonként nagyon eltérőek. Javasoljuk, hogy rendelés előtt forduljon a helyi vámhivatalhoz az aktuális költségekkel kapcsolatban, hogy ne lepődjenek meg olyan díjak, amelyekre nem számított.

Szállítási költség

Mennyi a szállítási költség?

Gazdaságos csomagküldést, normál szállítást és gyorsított szállítást biztosítunk. A különböző országokban és különböző súlyszegmensekben eltérő logisztikai díjak és szállítási idők vonatkoznak. A vásárlási folyamatban található címoldalon részletes információk találhatók az árakról és a szállítási időről. Rendszeres vagy hosszú távú ingyenes szállítási tevékenységünk van. A rendezvény ideje alatt a rendezvény feltételeinek megfelelő megrendelők vehetik igénybe a szolgáltatásokat.

Nem ingyenes kiszállítás esetén vagy sürgős rendelés esetén

Ebben a két esetben Önnek kell fizetnie a többlet szállítási díjat. A költségek azonban a következő tényezőktől függően változhatnak:

A csomag súlya és méretei.

A csomag szállítási helye (más néven célország vagy régió).